A méregtelenítés fontossága a fogyókúra során

Nem is gondolnánk, hogy a méregtelenítés a fogyás első lépése, pedig szervezetünk megtisztítása nélkül nem lesz hatékony és tartós a súlyvesztés. a helytelen étrend következménye, hogy a méreganyagok lerakódnak a zsírpárnákban és így azok nem tudnak távozni bármennyire is keveset eszünk. Először tehát arra van szükség, hogy megtisztítsuk a szervezetet a lerakódott toxikus anyagoktól, a felgyülemlett vegyi anyagoktól, a környezeti mérgektől, a tartósítószerektől, az ízfokozóktól és csak ezután érdemes étrendünket átalakítani olyan módon, hogy gyorsan beindulhasson a fogyás.

meregtelenites

Manapság egyre népszerűbb a Neera méregtelenítés, mely egy 10 napig tartható kúra, aminek lényege, hogy a szervezet nem jut szilárd táplálékhoz a 10 nap során, viszont nem fogunk koplalni, mivel a megfelelő vitaminokhoz és tápanyagokhoz hozzájutunk. A Neera egy pálmaszirup, melynek igen magas az energiatartalma, ugyanakkor mégsem hizlal. ezt a szirupot kell vízzel és még néhány összetevővel összekeverni és 10 napi folyamatosan csak ezt fogyasztani. Az összetevők között szerepel még a citromlé, melyről köztudott, hogy erős zsírbontó hatással bír, így a zsírmolekulákat feloldja, megkönnyítve ezzel a fogyást és a méreganyagok távozását is. Szintén a méregtelenítő ital egyik alapanyaga a cayenne bors, mely csípősségével felgyorsítja az anyagcserét, mely során a szervezet gyorsabban égeti el a felesleges kalóriákat és így gyorsabban szabadulunk meg a súlyfeleslegtől. 

Természetesen más méregtelenítési módok is léteznek, melyek ugyanannyira hatékonyak: sokan a gyümölcs- vagy zöldséglé kúrában hisznek, vannak akik zöldségnapokat tartanak, mások pedig rengeteg ballasztanyagot fogyasztanak és vannak olyanok is, akik a zöld teára esküsznek. E módszerek mindegyike segítségével könnyedén kitisztíthatjuk a szervezetet és beindíthatjuk a fogyást. Egy heti egyszeri alkalommal történő méregtelenítés során akár évente 4 kilogrammtól is megszabadulhatunk, még akkor is, ha semmit nem változtatunk az étkezésünkön.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!